لیست اختراعات سارا شيخلري
يكي از رايج ترين دلايل ايجاد آلزايمر، تجمعات پروتئين آميلوئيدبتا است. از متدهاي رايج جهت تشخيص ميزان اثر بخشي مواد در كاهش تجمعات آميلوئيدي، استفاده از تست تيوفلاوين تي مي باشد كه بعنوان يك ماركر شناخته شده است اما داراي محدوديت و خطاهايي نيز هست. در اين اختراع، با استفاده از جاروب نوري و مقايسه نتايج بدست آمده از آن با تست تيوفلاوين تي، تاثير پلي فنول ها در حضور و عدم حضور نانوذرات نقره بر روي تجمعات آميلوئيدي در مغز به روش اپتيكي ارزيابي شدند . در دستگاه جاروب نوري با اندازه گيري ضريب شكست غيرخطي مواد و مقايسه آن ها با شدت فلوئورسانس مربوطه، مشاهده مي شود كه با افزايش مقدار ضريب شكست غيرخطي در هر تركيب، ميزان نشر فلوئورسانس مواد كاهش يافته است و به دنبال آن تجمعات آميلوئيدي كم مي شود
دستگاه حذف سم آفلاتوكسين از شير دامي با مكانيزم فيلترهاي نانو و پلاسماي سرد بدون تغيير در خواص شير، شير ازمنابع مهم تامين كننده مواد مغذي موردنياز جهت رشد و حفظ سلامت انسان به شمار ميرود و از آنجايي كه توسط افراد در سنين مختلف از جمله جوان و كهن سال مورد مصرف قرار ميگيرد، بايستي عاري از هرگونه مواد سمي، ميكروب و قارچ باشد. اما در حال حاضر يكي از موارد مشاهده شده در شير و ساير مشتقات لبني در كشورهاي مختلف جهان از جمله ايران، بسياري از كشورهاي اروپايي و آمريكا وجود سم آفلاتوكسينM1 (Aflatoxin M1)است كه متابوليت هيدروكسيل شده ي آفلاتوكسين B1 (aflatoxin B1) (AFB1) بوده كه در بدن گاوهايي كه از محصولات آلوده به سم آفلاتوكسين B1 تغذيه ميكنند توليد ميشود با در نظرگرفتن موارد مذكور در پيش زمينه به منظور حذف كامل سم آفلاتوكسين موجود درشيربدون تغيير خواص شيميايي و فيزيكي شير، رنگ و بوي آن و يا محتويات آنزيمي و يا اكسيداسيون ليپيد هاي موجود در شير گردد. كاربرد اختراع ادعايي جهت تصفيه شيربه مقدار فراوان در دامداري و كارخانه جات صنايع غذايي و دامداري ها مي باشد.
موارد یافت شده: 2